Verzenden & retourneren

Ruilen & Retourneren

Geen enkel probleem bij Puur Kids Fashion!  

 

Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen veertien dagen na ontvangst van jouw bestelling een of meerdere artikelen aanmelden als retour. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected], waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren, onder vermelding van het ordernummer. Vervolgens ontvang je een mail van puurkidsfashion.com met een link om het retourlabel te kunnen downloaden en printen. Je dient de te retourneren artikelen vervolgens binnen veertien dagen terug te sturen. ​​ ​​ 

Let op! Voor het retourneren van artikelen berekenen wij € 2,95 retourkosten.​​​ Het bedrag van € 2,95 aan retourkosten kun je betalen tijdens het downloaden van het retourlabel. 

 

Voorwaarden

 

De retour te sturen artikelen dienen wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 

  • De artikelen moeten binnen veertien dagen voor retour bij ons worden aangemeld en vervolgens binnen veertien dagen worden teruggestuurd.
  • De artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes en, indien mogelijk, in originele verpakking. Zorg er tevens voor, dat het geheel goed verpakt  is, zodat het niet kan beschadigen tijdens transport.

 

Bij eventuele schade, zullen wij de kosten bij je in rekening moeten brengen.

 

Retourprocedure

  • Als je een artikel wilt ruilen of retourneren verzoeken wij je een mail te sturen naar [email protected], waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren, onder vermelding van het ordernummer.
  • Vervolgens ontvang je een mail van puurkidsfashion.com met een link om het retourlabel te kunnen downloaden en printen.​
  • Wij verzoeken je het, bij jouw bestelling gevoegde retourformulier, volledig in te vullen. Je kunt voor retourneren eventueel ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.
  • Wij verzoeken je het ingevulde retourformulier met de te retourneren/ruilen artikelen deugdelijk te verpakken -De artikelen dienen ongedragen en in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes en , indien mogelijk, in originele verpakking-
  • ​Vervolgens plak je het uitgeprinte retourlabel duidelijk zichtbaar op de verpakking. Het pakket geef je af bij het postkantoor. Je ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging totdat je bericht krijgt, dat de retourzending goed door ons is ontvangen.

Retouradres: Puur Kids Fashion, Poortweg 1, 4613 BW  Bergen op Zoom.

 

Indien je wilt ruilen voor een ander artikel, dan kun je via www.puurkidsfashion een nieuwe bestelling voor het juiste artikel plaatsen.​

 

​Op deze manier zie je of het gewenste artikel nog op voorraad is en verloopt het ruilen het snelst. Het te ruilen artikel kun je dan alvast aan ons retourneren.  

 

Terugbetaling

Puurkidsfashion.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, door Puurkidsfashion.com in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Puurkidsfashion.com aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Puurkidsfashion.com gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Vragen over ruilen en/of retourneren

 

Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via mailadres: [email protected] of telefonisch via 06-17257172. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 18.30 uur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Puur Kids Fashion = Veilig (achteraf) betalen = Gratis verzending vanaf €49,- = Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden Verbergen