Maattabel

 

Wat is de juiste maat?

Iedereen heeft wel eens moeite om de juiste maat te vinden voor hun dochter, zoon, kleinkind, neefje, nichtje en zo verder... En vooral wanneer je online shopt, want je kunt het niet even snel passen. 

Dus hier vind je de tabellen die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Mocht een merk afwijken van deze tabellen dan melden we dat natuurlijk bij de artikelen. 

De juiste maat kiezen voor babykleding, bijvoorbeeld als cadeautje, kan ook nog wel eens moeilijk zijn. 

Tip: Op het (digitale) geboortekaartje staat meestal de lengte en het geboortegewicht. Houd de lengte aan voor de maat maar kijk ook goed naar het gewicht, is deze boven de 3500 gram, kies dan 1 maatje groter. Wil je liever een cadeautje wanneer ze een aantal maanden verder zijn, houd dan ook rekening met het seizoen. 

Met name bij Kids en Tieners zijn de maten een indicatie, namelijk niet elk kind groeit even snel of heeft dezelfde lichaamsbouw op die bepaalde leeftijd. Daarom adviseren wij om vooral te kijken naar de lichaamslengte van het kind. Deze lichaamslengte is immers maatgevend. Indien de lengte van uw kind tussen twee kindermaten valt, raden wij aan om de grootste maat te nemen. Neem ook een maatje groter voor kinderen die sneller groeien of iets forser gebouwd zijn.

 

Maattabel Baby's (maat 44 - 80):

 

 

Maattabel Peuter (maat 86 - 98):

 

 

Maattabel Kleuter (maat 104 - 116):

 

 

Maattabel Kids & Teens (maat 122 - 176):

 

Voor meer info kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen op [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Puur Kids Fashion = Veilig (achteraf) betalen = Gratis verzending vanaf €49,- = Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden Verbergen