Welkom bij Puur Kids Fashion!

  • Geplaatst op
  • Door Eva
  • 0
Welkom bij Puur Kids Fashion!

Puur Kids Fashion kinderkleding

Hi allemaal! Welkom bij Puur Kids Fashion. Dé nieuwe webshop voor kids. Kleding voor ieder kind, dat is het uitgangspunt geweest van dit project. Nog niet zo gek lang geleden is het idee ontstaan. Laat ik bij het begin beginnen, anders wordt het al snel ingewikkeld.

Puur Kids Fashion kinderkleding

Hi allemaal! Welkom bij Puur Kids Fashion. Dé nieuwe webshop voor kids. Kleding voor ieder kind, dat is het uitgangspunt geweest van dit project. Nog niet zo gek lang geleden is het idee ontstaan. Laat ik bij het begin beginnen, anders wordt het al snel ingewikkeld.

 

Even voorstellen

Hi, ik ben Eva. Vanaf heden ben ik officieel webshophouder. Daarnaast geef ik bootcamps. Een aantal jaar geleden heb ik mijn werk opgezegd en ben ik mijn droom achterna gegaan. Live your dreams, zeggen ze dan. Ik ben een eigen bedrijf gestart, Puur Eva. Bootcamps waarbij jijzelf centraal staat. Werken vanuit je lichaam en geest. Superleuk en nog altijd gaande, dus werd het nu tijd om het merk 'Puur' uit te breiden. Het liefst in het kader van kinderen en mode. Het resultaat, kindermode.

 

Puur Kids Fashion

Een webshop in kindermode beginnen, maar dan op mijn manier. Mode is tegenwoordig veel van hetzelfde, waardoor niet iedereen zichzelf kan en durft te zijn. Dit wil ik graag anders zien. Kinderen moeten zich kunnen uiten op hun eigen manier. Daarom heb ik verschillende stijlen bij elkaar gezocht. Voor ieder wat wils. Puur jezelf zijn, dragen wat je wilt. Kleding is een essentieel onderdeel van wie je bent. Je moet je kunnen uiten. Introvert, extravert, het maakt niet uit. Overal is een look voor te creëren. 

 

Zijn wie je bent

Dit project is dus ontstaan vanuit een simpele gedachte. Kids die laten zien wie ze zijn. De sociale druk wordt alsmaar groter (thanks social media) en zeker jongeren ervaren dit als een last. Al die voorbeelden die ze voorbij zien komen, moeten ze die voorbeelden klakkeloos aannemen? Eigen smaak wordt overspoeld door vooraf bepaalde richtlijnen. Richtlijnen mensen, geen wettelijk bepaalde regels. Laten we onze kinderen van jong af aan leren dat ze zelf mogen bepalen wie ze zijn. Het takje buigen als het nog jong is. Puur jij, dan ben je de beste versie van jezelf.

 

Van een moeder, voor moeders

Een andere gedachte achter deze webshop is: rust. Een oplossing welke is bedacht door een moeder, voor alle andere moeders. We hebben het allemaal ontzettend druk. Daar komt vaak bij dat de kinderen nieuwe kleding nodig hebben. Winkels afstruinen, op zoek naar een winkel met de juiste kledingstukken. Uren zoeken naar bepaalde merken, items en maten is niet langer nodig. Bij Puur Kids Fashion vind je een breed assortiment aan stijlen, merken en maten bij elkaar. We hebben aan ieder kind gedacht. Zo kun jij vanuit je luie stoel, met een kop thee, winkelen. Shop meteen een nieuwe garderobe bij elkaar en je bent klaar voor het nieuwe seizoen. Ze eenvoudig kan het zijn!

 

Hopelijk vind je alles wat je zoekt bij Puur Kids Fashion. Is je nieuwe look binnen? Maak dan een foto en share met hashtag #puurkidsfashion! Wij zien graag terug wat je hebt geshopt en hoe leuk het staat. Veel plezier met winkelen!

 

Liefs, Eva.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Puur Kids Fashion = Veilig (achteraf) betalen = Gratis verzending vanaf €49,- = Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden Verbergen