Be yourself!

  • Geplaatst op
  • Door Eva
  • 0
Be yourself!

Lieve Puur Kids Blog lezers,

 

September is voor mij  een maand van "ff bijkomen"! De zomervakantie is net achter de rug en alles wordt weer "normaal": een happy new schooljaar voor de kids. Het voelt als een nieuwe start en dat is het ook: een nieuwe webshop puurkidsfashion. In de jungle van kinderwonderland, is het gelukt om Puur Kids Fashion te laten leven!

 

Ik ben blij met alle positieve reacties op de shop en vooral op de naam: Puurkidsfashion !

 

Deze is ontstaan vanuit mijn liefde voor puur en echtheid, zoals ik in mijn bootcamptrainingen ook altijd vanuit eigen kracht werk. Mijn leden zijn enthousiast en geloven in zichzelf. Ik ben slechts de motivator  aan de zijlijn; zij dagen zichzelf uit en zoeken hun grenzen op en dat is "puur".

 

Kinderen zijn onbevangen, echt en eerlijk en dat is de uitstraling van puurkidsfashion!  Kinderen die zichzelf kunnen en durven zijn!

 

Mijn kleding is een tool om dit te benadrukken en hun een extra boost te geven om zelfverzekerd de wereld te ontdekken.In een eigen stijl uitdagingen aangaan, eerste teleurstellingen trotseren ,  mooie herinneringen ophalen, vriendschappen sluiten, vallen en daarna weer opstaan.

 

Kortom: leven en jezelf zijn.

 

Liefs,

Eva

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Puur Kids Fashion = Veilig (achteraf) betalen = Gratis verzending vanaf €49,- = Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden Verbergen